- 60 g puha vaj
- 115 g méz
- 2 ek kristálycukor
- 2 ek porcukor
- 185 g finomliszt
- 2 kk sütőpor
- 3 tk őrölt fahéj
Elkészítés
- Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra.
- Keverjük össze a vajat, a mézet és a cukrot egy serpenyőben. Lassú tűzön, állandó keverés mellett addig melegítsük, amíg a vaj elolvad. Hagyjuk 5 percig hűlni.
- Adjuk hozzá a vajas keverékhez a lisztet és a fahéjat. Púpozott teáskanálnyi halmokban adagoljuk a tésztát egy vajjal vékonyan kikent sütőlapra. Villával lapítsuk szét kb. 1 cm vékonyra.
- 5 percig süssük a forró sütőben. Hagyjuk a sütőlapon 5 percig hűlni.
Forrás: www.nosalty.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése